10 Mayıs 2024 “İç Dünyadan Dış Dünyaya Duygular: Sosyal, Gelişimsel ve Klinik Perspektifler” Temalı Sempozyum

10 Mayıs Dünya Psikologlar günü dolayısıyla Girne Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nün ev sahipliği yaptığı 10 Mayıs 2024 “İç Dünyadan Dış Dünyaya Duygular: Sosyal, Gelişimsel ve Klinik Perspektifler” temalı sempozyumumuz farklı üniversitelerden öğrencilerin de ilgisiyle yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.

Sempozyuma Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Prof. Dr. Fatma Gül Cirhinlioğlu, Akdeniz Üniversitesinden Doç. Dr. Utku Beyazıt, Hacettepe Üniversitesinden Doç. Dr. Sevginar Vatan, Kıbrıs İlim Üniversitesinden Doç. Dr. Deniz Ergün, İzmir Tınaz Tepe Üniversitesinden Füsun Gökkaya sunumlarıyla katkı koydular.