10 Mayıs 2023 “Yerden Göğe Psikoloji” Temalı Sempozyumu

10 Mayıs Dünya Psikologlar günü dolayısıyla Girne Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nün Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “Yerden Göğe Psikoloji” temalı sempozyumumuz akademisyenler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Sempozyuma Girne Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Gönül TAŞÇIOĞLU, Uzm. Türkmen TÖRE, İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Prof. Dr. Pınar ÜNSAL ve Doç. Dr. İrem ERDEM ATAK, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hamdi KORMAN, İstanbul Okan Üniversitesi Uçuş Okulu öğretim görevlisi Uzm. Psk. Asude GEREDE, THY AŞ.’den Dr. Kpt. Plt. Murat TERZİOĞLU, İstanbul Üniversitesi Havacılık Psikolojisi Yüksek Lisans Programı öğrencisi Psk. Arınç SÖNMEZ sunumlarıyla katkı koydular.